Stellingstunt de webshop van Trading Together Bekijk webshop

Palletstellingen

Een palletstelling wordt voornamelijk in magazijnen gebruikt voor de opslag van pallets. De pallets worden horizontaal in rijen geplaatst met meerdere niveaus. De hoogte varieert en kan wel oplopen tot 10 meter! Bij ons vind je betaalbare palletstellingen. Door de efficiënte inkoop en verkoop van palletstellingen worden grote kostenbesparingen gerealiseerd. Hier profiteer jij als klant dagelijks van! Ontdek wat de mogelijkheden zijn bij Trading Together.

Voordelen van een palletstelling

Veel bedrijven hebben baat bij palletstellingen in hun magazijn, zoals groothandels. Vaak komen goederen hier binnen per pallet en worden ook nog weleens doorverkocht per pallet. Palletstellingen zijn dus ideaal om goederen overzichtelijk in te ordenen. Daarnaast kunnen er veel goederen in de palletstelling geplaatst worden door het hoge draagvermogen. Een palletstelling is op maat aan te passen en verkrijgbaar in diverse afmetingen en draagvermogens.

Je bewaart veel beter het overzicht in je magazijn wanneer je gebruik maakt van palletstellingen. Zo liggen je goederen altijd op de goede plek en zijn ze dus makkelijk terug te vinden. Elke palletstelling in het aanbod wordt door ons uitgebreid gecontroleerd en gekeurd. De palletstellingen uit ons assortiment voldoen aan de vastgestelde veiligheidsregels.

Welke palletstelling moet ik hebben?

Er zijn veel verschillende palletstellingen te koop bij Trading Together. Daardoor is er geen standaard antwoord op de vraag welke palletstelling je het best kan kiezen. Elke klant en elke ruimte heeft andere wensen en behoeften en daar past een andere palletstelling bij. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we samen met jou alle punten die belangrijk zijn om een goed advies te kunnen geven. Aan de hand van dit gesprek selecteren we de juiste palletstelling voor jou. Het bieden van uitstekende en persoonlijke service staat bij ons voorop. Zo komen we altijd samen tot de beste oplossing.

Palletstellingen kopen bij Trading Together

Trading Together is dé partner in nieuwe magazijninrichting en gebruikte magazijninrichting. Door onze efficiënte manier van opkopen en demonteren van magazijninrichtingen, bieden wij jou concurrerende prijzen. Je werkt echt samen met ons en wij hanteren korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen. Heb jij snel een palletstelling nodig? Geen probleem! Wij hebben grote voorraden, dus je hoeft niet lang te wachten. Als wij iets beloven, komen we dat ook zo. Zo kom jij niet voor onverwachte verrassingen te staan. Afspraak is afspraak!

Wij komen graag met jou in contact

Ben jij benieuwd of de palletstelling een goede oplossing voor jouw bedrijfspand is? Of ben jij benieuwd hoeveel jouw palletstellingen waard zijn voor opkoop? Neem dan gerust contact met ons op. Elke klant is uniek en heeft andere wensen. Samen met jou gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 0488 – 795084 of stuur ons een mail naar info@tradingtogether.nl. Je hebt ook de mogelijkheid om op onze website een contact- of offerte aanvraagformulier in te vullen.

Stel jouw vraag       Offerte aanvragen