Stellingstunt de webshop van Trading Together Bekijk webshop

Legbordstellingen

Legbordstellingen bieden uitkomst voor de opslag van kleine artikelen en onderdelen. Dit soort artikelen worden vaak niet op pallets opgeslagen. Met legbordstellingen kan je deze producten nu eenvoudig en goedkoop kwijt. Bij Trading Together ben je aan het juiste adres voor je magazijninventaris. Je vindt bij ons legbordstellingen van diverse bekende merken en je hebt keuze uit metalen of houten legbordstellingen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij allemaal kunnen betekenen voor jouw magazijninrichting!

Voordelen van legbordstellingen in jouw magazijn

Een groot voordeel aan legbordstellingen is dat ze modulair zijn. Dit houdt in dat ze naar eigen behoefte uit te breiden zijn. Bovendien zijn de legbordstellingen ook makkelijk demonteerbaar en van licht materiaal. Erg handig wanneer je de stelling wilt verplaatsen naar een andere plek. Legbordstellingen kunnen efficiënt worden toegepast. Vaak worden de stellingen in aaneengesloten rijen van meerdere secties geplaatst. Dit kan op de begane grond, maar ook op een entresolvloer. Zorg voor voldoende ruimte tussen de stellingen, zodat de legbordstellingen goed te bereiken zijn aan beide zijden.

De legbordstellingen van Trading Together voldoen altijd aan de veiligheidseisen. Dat vermindert het risico op ongevallen. Daarnaast zijn de stellingen gemaakt van de beste materialen. Ideaal, zo gaan de legbordstellingen nog jarenlang mee!

Welke legbordstellingen moet ik hebben?

Legbordstellingen zijn perfect voor het opslaan van kleine producten. Welke stelling je moet kiezen is geen kant-en-klaar antwoord op te geven. Iedere klant is namelijk uniek in zijn wensen en behoeften. De legbordstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Bij Trading Together kijken we samen met jou naar wat de beste oplossing voor jouw ruimte is. Door goed naar jouw wensen en behoeften te luisteren kunnen we met je meedenken naar geschikte legbordstellingen voor jouw ruimte.

Trading Together is dé partner voor magazijninrichting

Voor de verkoop en inkoop van magazijninrichting moet je bij Trading Together zijn. Dankzij onze efficiënte manier van werken en de hoge omloopsnelheid, vind je bij ons concurrerende prijzen en hoge voorraden. De gewenste legbordstellingen kunnen wij daardoor snel bij jou leveren. Je bent bij ons niet gebonden aan standaard oplossingen, wij leveren namelijk altijd maatwerk. Ben je op zoek naar een betrouwbare samenwerkingspartner in magazijninrichting? Dan gaan wij die samenwerking graag met jou aan. Je kan rekenen op eerlijke afspraken, persoonlijk contact en een luisterend oor.

Wij komen graag met jou in contact

Ben jij benieuwd of legbordstellingen een goede oplossing voor jouw bedrijfspand zijn? Of ben je benieuwd wat jouw magazijninrichting nog waard is voor opkoop? Neem dan gerust contact met ons op. Elke klant is uniek en heeft andere wensen. Samen met jou gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 0488 – 795084 of stuur ons een mail naar info@tradingtogether.nl. Je hebt ook de mogelijkheid om op onze website een contact- of offerte aanvraagformulier in te vullen.

Stel je vraag       Offerte aanvragen