Stellingstunt de webshop van Trading Together Bekijk webshop

Gebruikte Verdiepingsvloer

Wilt u graag gemakkelijk en snel meer ruimte creëren in uw bedrijfspand? Onze gebruikte verdiepingsvloer biedt uitkomst. U kunt de ruimte gebruiken voor opslag van bijvoorbeeld uw voorraden. Een verdiepingsvloer wordt gebruikt om het vloeroppervlak in een bestaande ruimte te verdubbelen. Voor iedere bedrijfsruimte met voldoende hoogte kan er een verdiepingsvloer gerealiseerd worden, zodat u meer m2 heeft om uw voorraden op te slaan. Bij Trading Together kunt u kiezen uit: gebruikte verdiepingsvloeren of nieuwe verdiepingsvloeren.

Uw specialist in gebruikte verdiepingsvloeren

Als het gaat om de opkoop en demontage van uw magazijn of bedrijfsinventaris zijn wij uw betrouwbare partner. Dankzij onze efficiënte manier van handelen en de hoge omloopsnelheid zijn wij in staat u concurrerende prijzen bieden. Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad zodat we de gewenste verdiepingsvloer of palletstellingen, tweedehands legbordstellingen, heftrucs, stapelbakken, werkbanken altijd snel kunnen leveren. Het bieden van goede service staat bij ons voorop, wij denken altijd graag met u mee om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Hoogte verdiepingsvloer

Op het plaatsen van een tweedehands verdiepingsvloer mogelijk is wordt bepaald door de hoogte van het bedrijfspand. Wij vragen u daarom om bij een offerteaanvraag de volgende punten door te geven:

 • Wat voor voorraad u wilt opslaan
 • Wat het gewicht per verpakking is
 • Wat de maximale hoogte van uw magazijn is
 • De minimale gewenste hoogte van de stelling
 • Het aantal stellingen
 • Het aantal niveaus per vak
 • De conditie van het materiaal

Aan de hand van deze gegevens selecteren wij de juiste gebruikte verdiepingsvloer voor u.

Bel ons met een vraag of voor advies!

Voordelen gebruikte verdiepingsvloer

Een gebruikte verdiepingsvloer, ook wel tussenvloer genoemd, brengt een aantal voordelen met zich mee die we graag voor u op een rijtje zetten:

 • Goedkoper dan verbouwing
 • Snelle terugverdientijd
 • Makkelijk demonteerbaar of uit te breiden
 • Snelle levertijd
 • Efficiënte besteding van uw ruimte

In verhouding met een dure verbouwing of zelfs verhuizing is het plaatsen van een verdiepingsvloer vele malen goedkoper. De terugverdientijd van de vloer bedraagt gemiddeld zo’n één tot twee jaar. De gebruikte vloer is bovendien makkelijk demonteerbaar. Gaat u dus verhuizen, dan kan de vloer mee worden genomen. Een andere mogelijkheid is om de verdiepingsvloer uit te breiden. Er kan een trap of hekwerk worden toegevoegd op elk gewenst moment. Koopt u een gebruikte tussenvloer bij ons, dan bent u verzekerd van een snelle levertijd. Tenslotte zorgt de vloer ervoor dat u uw beschikbare vierkante meters optimaal kunt benutten.

Meer weten?

Een gebruikte verdiepingsvloer is toepasbaar in iedere sector en branche en beschikt over een hoog draagvermogen. Heeft u interesse in een gebruikte verdiepingsvloer voor uw magazijn of bedrijfsruimte? Neem contact met ons op. Voor de verkoop en inkoop van gebruikte verdiepingsvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons bent u nooit gebonden aan standaard oplossingen, wij leveren maatwerk. Onze werkwijze wordt dan ook erg gewaardeerd door klanten, hierdoor ontstaan jarenlange klantrelaties. Trading Together doet er dan ook alles aan om te voorzien in de wensen van onze klanten. Heeft u gebruikte verdiepingsvloeren en vraagt u zich af wat deze nog waard zijn? Vul het opkoopformulier op onze site in.Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tussenvloer die gebruikt is? Bel of mail ons voor een snelle en scherpe prijsopgave van een verdiepingsvloer. U kunt bij Trading Together kiezen voor een gebruikte verdiepingsvloer of een nieuwe verdiepingsvloer. Deze nieuwe vloeren zijn ook altijd tegen zeer gunstige prijzen verkrijgbaar. Vraag hieronder een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug. Naast verdiepingsvloeren beschikken we ook over een ruim assortiment gebruikte bandenstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen en magazijnstellingen. Kortom: alles voor een complete magazijninrichting vindt u bij Trading Together!

Stel uw vraag       Offerte aanvragen