Stellingstunt de webshop van Trading Together Bekijk webshop

Gebruikte Palletstelling

Een palletstelling wordt gebruikt voor de opslag van pallets. De pallets worden horizontaal in rijen geplaatst met meerdere niveaus. De hoogte varieert en kan wel oplopen tot 10 meter! Bij ons vind je betaalbare tweedehands palletstellingen. Door de efficiënte inkoop en verkoop van gebruikte palletstellingen worden grote kostenbesparingen gerealiseerd. Hier profiteer jij als klant dagelijks van! Ontdek wat de mogelijkheden zijn bij Trading Together.

palletstellingen
palletstellingen
palletstellingen

Voordelen van een gebruikte palletstelling

Veel bedrijven hebben baat bij het gebruik van palletstellingen, zoals groothandels. Vaak komen goederen hier binnen per pallet en worden ook nog weleens doorverkocht per pallet. Gebruikte palletstellingen zijn dus ideaal om goederen overzichtelijk in te ordenen. Daarnaast kunnen er veel goederen in de gebruikte palletstelling geplaatst worden door het hoge draagvermogen. Een gebruikte palletstelling zijn op maat aan te passen en verkrijgbaar in diverse afmetingen en draagvermogens.

Wanneer je kiest voor een palletstelling die gebruikt is, bespaar je kosten op je aankoop. Zonder in te leveren op de kwaliteit! Elke tweedehands palletstelling in het aanbod wordt door ons uitgebreid gecontroleerd en gekeurd. De gebruikte palletstellingen uit ons assortiment voldoen aan de vastgestelde veiligheidsregels. Daarnaast is een palletstelling die gebruikt is ook duurzamer dan een nieuwe. Een uitstekende keuze voor je portemonnee én het milieu!

Welke gebruikte palletstelling moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende gebruikte palletstellingen te koop bij Trading Together. Daardoor is er geen standaard antwoord op de vraag welke tweedehands palletstelling je het best kan kiezen. Elke klant en elke ruimte heeft andere wensen en behoeften en daar past een andere gebruikte palletstelling bij. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we samen met jou alle punten die belangrijk zijn om een goed advies te kunnen geven. Aan de hand van dit gesprek selecteren we de juiste gebruikte palletstelling voor jou. Het bieden van uitstekende en persoonlijke service staat bij ons voorop. Zo komen we altijd samen tot de beste oplossing.

Gebruikte palletstelling kopen bij Trading Together

Trading Together is dé partner in nieuwe en gebruikte magazijninrichting. Door onze efficiënte manier van opkopen en demonteren van magazijninrichtingen, bieden wij jou concurrerende prijzen. Je werkt echt samen met ons en wij hanteren korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen. Heb jij snel een palletstelling die gebruikt is nodig? Geen probleem! Wij hebben grote voorraden, dus je hoeft niet lang te wachten. Als wij iets beloven, komen we dat ook zo. Zo kom jij niet voor onverwachte verrassingen te staan. Afspraak is afspraak!

Wij komen graag met jou in contact

Ben jij benieuwd of de gebruikte palletstelling een goede oplossing voor jouw bedrijfspand is? Neem dan gerust contact met ons op. Elke klant is uniek en heeft andere wensen. Samen met jou gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 0488 – 795084 of stuur ons een mail naar info@tradingtogether.nl. Je hebt ook de mogelijkheid om op onze website een contact- of offerte aanvraagformulier in te vullen.

Stel je vraag       Offerte aanvragen