Stellingstunt de webshop van Trading Together Bekijk webshop

Gebruikte Entresolvloeren

Indien u in uw bedrijfsruimte graag meer ruimte heeft voor opslag van bijvoorbeeld uw voorraden dan kan een extra entresolvloer de oplossing zijn. Bij Trading Together heeft u de mogelijkheid om goedkoop zo’n entresolvloer te kopen: wij hebben namelijk een grote voorraad in gebruikte entresolvloeren. Entresolvloeren van een goede kwaliteit, maar tegen concurrerende prijzen.

Voordelen van een gebruikte entresolvloer

Een entresolvloer wordt gebruikt om het vloeroppervlak in een bestaande ruimte te vergroten. In alle bedrijfsruimtes met een voldoende hoogte kan er een entresolvloer gecreëerd worden. Met de aanschaf van een gebruikte verdiepingsvloer creëert u eenvoudig meer opslagruimte. Zo kunt u uw voorraden eenvoudig sorteren en overzichtelijk opslaan. Daarbij verdient u – afhankelijk van de huurprijs of kostprijs per m2 van uw bedrijfsruimte – de investering in een entresolvloer vaak al binnen één of twee jaar tijd terug.

De juiste entresolvloer

Bij Trading Together zijn er diverse entresolvloeren te koop. U kunt kiezen uit nieuwe en gebruikte entresolvloeren. De hoogte van uw bedrijfspand bepaalt of een entresolvloer haalbaar is. Bij het aanvragen van een offerte voor een gebruikte entresolvloer is het daarom belangrijk dat u op onderstaande punten antwoord geeft, zodat wij de juiste entresolvloer voor u kunnen selecteren.

  • Wat voor voorraad u wilt opslaan
  • Wat het gewicht per verpakking is
  • Wat de maximale hoogte van uw magazijn is
  • De minimale gewenste hoogte van de stelling
  • Het aantal stellingen
  • Het aantal niveaus per vak
  • De conditie van het materiaal

Uw wensen voorop

Trading Together is de betrouwbare partner bij opkoop en demontage van uw magazijn of bedrijfsinventaris. Door de efficiënte manier van handelen en de hoge omloopsnelheid kunnen wij u concurrerende prijzen bieden. Tevens kunnen wij u altijd snel voorzien van entresolvloeren, omdat wij een grote voorraad hebben. Wij vinden servicegerichtheid belangrijk: wij denken altijd graag met u mee. U wensen staan voorop.

Meer informatie

Voor meer informatie over entresolvloeren kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel of mail ons voor een snelle en scherpe prijsopgave van onze entresolvloeren. U kunt bij Trading Together kiezen voor gebruikte entresolvloeren of kiezen voor een nieuwe entresolvloer. Deze nieuwe vloeren zijn ook altijd tegen zeer gunstige prijzen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Stel uw vraag       Offerte aanvragen