Stellingstunt de webshop van Trading Together Bekijk webshop

Gebruikte Grootvakstellingen

U zoekt gebruikte grootvakstellingen? Zoek niet verder en maak kennis met Trading Together. Wij bieden een ruim assortiment gebruikte grootvakstellingen. Onze grootste bezigheid binnen het bedrijf is de inkoop en verkoop van grootvakstellingen. De stelling heeft als functie opslag te bieden aan zware goederen die snel binnen handbereik dienen te zijn. U en uw medewerkers moeten dus gemakkelijk bij de opgeslagen goederen kunnen om deze uit de stelling te pakken. De stelling beschikt over grote vakken waar goederen van grote afmetingen in kunnen worden geplaatst. Hoe groter de afmeting van de goederen, des te zwaarder het gewicht vaak. Om deze reden dient een tweedehands grootvakstelling heel stevig te zijn en over een groot draagvermogen te beschikken. Bij Trading Together bent u hiervan verzekerd! De afmeting van een grootvakstelling kunt u vergelijken met een palletstelling en legbordstelling, het zit er eigenlijk een beetje tussenin. Een grootvakstelling is bedoeld voor de opslag van middelzware tot zware goederen die u niet op een pallet kunt plaatsen.

grootvakstelling
 grootvakstelling
 grootvakstelling

Voor welke bedrijven is een grootvakstelling geschikt?

In feite kunnen allerlei bedrijven gebruik maken van een grootvakstelling. We zien dat deze stelling vaak gebruikt wordt met een legbordstelling. Goederen die te zwaar en groot zijn voor een legbordstelling kunt u dan plaatsen op de gebruikte grootvakstelling. Een combinatie met een gebruikte palletstelling is ook mogelijk. Dit is ideaal voor een groothandel. De palletstelling kan gebruikt worden om de voorraad op te slaan en de grootvakstelling om goederen tentoon te stellen.

Voordelen

Een gebruikte grootvakstelling brengt een aantal voordelen met zich mee die we graag voor u op een rijtje zetten:

  • Meer ruimte. Dankzij een grootvakstelling benut u uw beschikbare vierkante meters optimaal, vooral wanneer u meerdere stelling plaats. Bij ons kunt u terecht voor gebruikte grootvakstellingen in diverse afmetingen.
  • Kostenbesparing. Dat u ruimte bespaart betekent ook kostenbesparing. U kunt namelijk meer goederen opslaan en dit kost u minder kosten voor de opslag ervan.
  • Meer draagkracht. De maximale draagkracht van een grootvakstelling is wel 100 kg. Zo kunt u zware goederen opslaan of tentoon stellen.
  • Lange levensduur. Onze dragers en staanders van grootvakstellingen zijn gemaakt van duurzame materialen en vaak verzinkt. Deze stellingen gaan lang mee en behoeven weinig onderhoud.
Waarom kiezen voor Trading Together?

Qua grootte zijn we als bedrijf precies goed: niet te groot, niet te klein. Hierdoor kunnen we alle aanvragen aanbieden vanuit onze voorraad gebruikte grootvakstellingen. Daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van zeer scherpe tarieven dankzij de hoge omloopsnelheid en efficiënte manier van werken. Service staat bij ons voorop. Wij stellen uw als klant centraal en denken graag met u mee om tot de beste oplossingen te komen. Een samenwerking met ons aangaan neemt u veel zorgen uit handen, omdat wij:

  • Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris
  • Grote voorraden gebruikte grootvaktellingen en overige magazijninrichting hebben
  • Niet té groot zijn, maar juist goed
  • Goede prijzen bieden voor u vanwege een efficiënte werkwijze
  • Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

De beste service en prijs

Wilt u ook profiteren van de vele mogelijkheden die onze tweedehands grootvakstellingen te bieden hebben? Neem contact met ons op en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Bij Trading Together bent u in ieder geval altijd verzekerd van de beste service en prijs. Heeft u zelf gebruikte grootvakstellingen waar u van af wilt? Vul ons Vul dan ons opkoopformulier in op de website en er wordt contact met u opgenomen om deze te bekijken en op te halen. Naast grootvakstellingen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor gebruikte palletstellingen, legbordstelligen, bandenstellingen en draagarmstellingen. Mocht u nog vragen hebben, vul ons contactformulier op de website in. Tevens kunt u ons ook direct bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)488 795 084.

Bel ons met een vraag of voor advies!