Stellingstunt de webshop van Trading Together Bekijk webshop

Gebruikte Bandenstellingen

Autobedrijven, groothandels en bandenhotels vinden hun weg naar Trading Together voor gebruikte bandenstellingen. Naast gebruikt zijn we vanwege groot afname bij de fabriek ook zeer concurrerend bij compleet nieuwe projecten. Een bandenstelling is speciaal gemaakt voor garagebedrijven, bandenexperts en/of groothandels die banden opslaan. Bandenstellingen zijn verkrijgbaar in diverse maten. De stellingen voor een vrachtwagenband zijn bijvoorbeeld dieper en zwaarder dan die voor een auto- of motorband.

bandenstelling
 bandenstelling
 bandenstelling

Meer over bandenstellingen

U kunt een (gebruikte) bandenstelling het beste beschouwen als een breedvak- of grootvakstelling waarin banden kunnen worden geplaatst. De ruimte die deze stelling biedt is flexibel en kan worden versteld in breedte en hoogte. Ideaal dus voor banden, deze zijn er in vele afmetingen. Met een de gebruikte bandenstellingen van Trading Together kunt u altijd de beste oplossing voor de opslag van uw banden creëren.

Voordelen

Voor uw onderneming kan een gebruikte bandenstelling een ideale uitkomst zijn. We zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Gebruiksvriendelijk. Onze bandenstellingen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en eenvoudig te onderhouden. Het dragende deel van de stelling wordt weinig belast door het gebruik van bandendragers. Dit is bevorderlijk voor een lange levensduur van de bandenstelling.
  • Overzichtelijk. De stelling heeft dezelfde functie als een breedvakstelling, hierdoor kunt u alle banden gemakkelijk naast elkaar plaatsen. Dit zorgt voor een goed overzicht en zo kunt u gemakkelijk er een band uit pakken.
  • Opgeruimd. Banden die netjes opgeruimd in een stelling liggen staan een stuk netter dan rondslingerende banden.
  • Flexibel. De gebruikte bandenstellingen van Trading Together kunnen variabel worden geplaats en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Oplossingen op maat zijn dus altijd mogelijk.
Bel ons met een vraag of voor advies!

Voor welke bedrijven zijn gebruikte bandenstellingen geschikt?

Bedrijven die veel met banden werken hebben veel aan een bandenstelling. Zo is het voor een garagehouder een prima uitkomst omdat er snel een band uit een stelling kan worden gepakt wanneer er een klant langskomt. Verschillende soorten, maten en merken kunnen opgeborgen worden in de bandenstelling.

Opkoop en demontage

Ook met de opkoop en demontage van gebruikte bandenstellingen houden wij ons bezig. Wij zorgen ervoor dat u als klant de juiste magazijninrichting krijgt. Wij kunnen bandenstellingen tevens voor u demonteren. Uiteraard laten we uw werkvloer weer altijd schoon en netjes achter.

Redenen om voor Trading Together te kiezen

Qua omvang als bedrijf zijn we precies goed, niet te groot, niet te klein. Vanuit onze voorraad gebruikte bandenstellingen kunnen we vrijwel elke aanvraag aanbieden. Tevens zijn wij in staat u zeer concurrerende prijzen te bieden door een hoge omloopsnelheid en efficiënt werken. Ervaar onze klantgerichte service. Wij denken altijd met onze klanten mee om tot het beste resultaat te komen. Een samenwerking aangaan met ons neemt bij u veel zorgen uit handen, omdat wij:

  • Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris
  • Grote voorraden gebruikte bandenstellingen en overige magazijninrichting hebben
  • Niet té groot zijn, maar juist goed
  • Goede prijzen bieden voor u vanwege een efficiënte werkwijze
  • Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

Trading Together helpt u graag

Heeft u interesse in een betrouwbare partner voor de inkoop of verkoop van gebruikte bandenstellingen? Trading Together helpt u graag! Klanten waarderen onze werkwijze, waardoor jarenlange klantrelaties ontstaan. Wij doen er dan ook alles aan om te voorzien in de wensen van onze klanten. Heeft u gebruikte bandenstellingen en vraagt u zich af wat deze nog waard zijn? Vul het opkoopformulier op onze site in. Bent u juist op zoek naar tweedehands bandenstellingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Indien u andere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier of bereik ons direct via +31 (0)488 795 084.

Stel uw vraag        Offerte aanvragen